Raadgevers Kuijkhoven

Project   |   30.06.2009

Eind juni 2009 is de website www.raadgevers.nl gelanceerd waardoor de fusie tussen Raadgevers en Kuijkhoven ook online een feit is.

Op 1 januari 2009 zijn Raadgevers Medische Beroepen en Kuijkhoven Adviesgroep gefuseerd onder de naam Raadgevers Kuijkhoven. Als financieel adviesbureau heeft het uitgebreide expertise op het gebied van financieel advies aan beoefenaren van (para)medische beroepen en andere vrije beroepsbeoefenaren.

Daar er een nieuwe huisstijl is ontwikkeld en beide websites verouderd waren, zocht Raadgevers Kuijkhoven naar een partner die de online fusie kon realiseren. Ik werd hiervoor benaderd en nam de consultancy en het project management voor mijn rekening.

Na het bepalen van de gewenste functionaliteiten, heb ik twee geschikte bureaus gevonden die de techniek en het design voor hun rekening namen.

Mark Kiesbrink, Manager Raadgevers-Kuijkhoven:
"
Paul ten Donkelaar heeft ons enorm geholpen met het vernieuwen en verbeteren van onze website. Design en techniek zijn optimaal op elkaar ingesteld, waardoor wij onze website actief kunnen gaan inzetten."