Over Com-Firm

De organisatie achter Com-Firm telt welgeteld 1 persoon: Paul ten Donkelaar. Na 10 jaar verantwoordelijk te zijn geweest voor de digitale activiteiten van grote bedrijven, zoals Mercedes-Benz en Baan, ben ik 1 januari 2009 met een nieuwe uitdaging begonnen, die van zelfstandig ondernemerschap. 

Mijn missie is om samen met gepassioneerde mensen te werken aan uitdagende digitale projecten. Dit doe ik vanuit Com-Firm. Maatschappelijk probeer ik mijn steentje bij te dragen met Com-Passie. Onder de naam Com-positie wil ik mijn creativiteit meer gaan inzetten met fotografie.

Mijn kernwoord is synergie. Synergie, samenwerken, verbinden van mensen en middelen geeft mij energie. Ik wil waarde toevoegen voor mensen en bedrijven. Ik combineer creativiteit met effectiviteit en noem dit creaffectief. Relaties vinden mij enthousiast, persoonlijk, gedreven, slagvaardig en gestructureerd.

Hoogtepunten in mijn leven zijn de geboorte van onze twee mannekes (beiden DKA* van Com-Firm), het lopen van verschillende marathons, de stap naar ondernemerschap en de prachtige reizen door onze mooie wereld. 

Keertje kennismaken? Goed plan! Mail, bel (055-5423068), of tweet (@ptendonkelaar). Bekijk hier mijn Linkedin profiel.   
*DKA = Directeur Klein Aandeelhouder ;)