Frisse projecten bij Freshheads

Com-Firm   |   26.03.2012

Eind maart ben ik op interim basis begonnen bij Freshheads als Project Manager. De komende tijd ga ik bij dit bedrijf vol met frisse hoofden drie gave projecten managen voor:

  1. Werkspot.nl
  2. Hogeschool Utrecht
  3. Een nieuw initiatief voor het op een nieuwe en toegankelijke manier aanbieden van goede, betaalbare woonruimte en woonoplossingen voor studenten uit binnen- en buitenland en starters.

Over Freshheads
Freshheads bedenkt, ontwikkelt, bouwt en beheert websites en mobiele applicaties. Niets meer, niets minder. Met meer dan 30 zijn ze. Ze verzorgen complete trajecten. Hiermee geven ze de online identiteit van haar klanten en de functionaliteit van hun webtoepassingen een extra boost. Het ene team ontwerpt interactieve concepten en zorgt voor een strakke voorkant. Het andere team gaat los op de techniek; zij maken alles kloppend aan de achterkant en passen daarin de laatste ontwikkelingen toe. Wel zo fris! 

Onlangs is de ‘Emerce 100’ uitgekomen. Dit is een gerenommeerde, jaarlijks terugkerende uitgave van het vakblad Emerce waarin de beste bedrijven uit de E-business worden beoordeeld. Zeg maar rustig de ‘Quote 500’ voor online dienstverleners. In de categorie ‘middelgrote full service internetbureaus’ heeft Freshheads maar liefst 4,5 sterren behaald op een schaal van 5. Daarmee behoort Freshheads volgens het onderzoek tot de 10 beste bedrijven van Nederland in zijn soort.