Waarom Stichting Opkikker?

Com-Passie   |   30.12.2009


Na uitgebreid te hebben gekeken naar verschillende goede doelen, heb ik gekozen voor 
Stichting Opkikker. Zelf ben ik ruim 1,5 jaar vader en het krijgen van een eerste kind vond ik veel impact hebben. Het heeft echter pas echt impact als jouw kind langdurig ziek is. In eerste instantie voor het kind, maar ook voor het hele gezin.

Stichting Opkikker levert een bijdrage aan de mentale energie van een langdurig ziek kind door het organiseren van een dag vol ontspanning en blijheid samen met het gehele gezin (inclusief voorpret, nagenieten en de herinnering voor jaren). Zij werken hierbij uitsluitend op indicatie en op verzoek van de met de stichting samenwerkende ziekenhuizen.

Linda de Mol, BN-er en lid van het comité van aanbeveling: "Ik steun Stichting Opkikker omdat ik uit de reacties van ouders geleerd heb dat één feestdag voor ’n ziek kind ’n wereld van verschil maakt en heel veel nieuwe kracht geeft!" Of zoals een kindje schreef: "Bedankt voor de mooiste dag die ik nog kon zien."

Kortom, combineer jouw goede voornemens, door bijvoorbeeld het geld wat je nu niet meer besteed aan sigaretten, drank of eten te doneren. Zo kan Stichting Opkikker een aantal gezinnen een onvergetelijke dag ontspanning en plezier geven.