top of page

MarCom @ Automotive Center of Expertise


Van 2011 tot januari 2012 heb ik voor ACE, Automotive Center of Expertise, gewerkt. In die tijd heb ik gewerkt aan een complete interne en externe marketing communicatiestrategie.


Naast het schrijven van een marketing communicatieplan en het ontwikkelen van een huisstijl (i.s.m. NiceDesign) zijn er verschillende communicatiemiddelen gerealiseerd, waaronder een website, filmpjes, advertenties en editorials in o.a. het AD, een brochure en social media. Ook is er deelgenomen aan de vakbeurs ecomobiel, waar Minister Schultz van Haegen onze stand kwam openen. Voor de medewerkers is er een bijeenkomst georganiseerd waar verschillende gastsprekers waren, waaronder Maarten Steinbuch (Universiteit Eindhoven) en Carlo van de Weijer (TomTom).


Marc de Leeuw, Directeur ACE en HAN Automotive:

"Paul ten Donkelaar is in staat om in complexe organisaties eenheid te krijgen over wat en hoe er gecommuniceerd moet worden en hij realiseert dit in zeer hoog tempo."


ACE? Automotive Center of Expertise!

Het domein “Automotive” mag gezien worden als een van de meest innovatieve gebieden van de wereld. Europa speelt hier een belangrijke rol in. Door gezamenlijke inspanningen wil de Nederlandse automotive sector over enkele jaren tot de top in Europa behoren.


Daarom hebben de Automotive instituten van de HAN en Fontys samen met het bedrijfsleven hun krachten gebundeld in ACE. Het belang van deze ontwikkeling is onderstreept door de overheid. Zij geven ACE een enorme impuls door een investering van 5 miljoen euro.


Talentenprogramma, onderzoek en ondernemen

ACE heeft in samenwerking met top-automotive bedrijven een uniek 2-jarig talentenprogramma ontwikkeld voor excellerende studenten. De eerste studenten zijn gestart in september 2011. Zij doen real-life projecten bij bedrijven als TNO, VDL en DTI.


Naast dit talentenprogramma gaat ACE actief met haar lectoraten en bedrijven werken aan baanbrekend onderzoek. Ook wil ACE ondernemerschap gaan stimuleren door studenten en start-ups daarin te gaan ondersteunen.

0 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page