top of page

Digitale transformatie projecten

Mens-, waarde- en resultaatgericht

De dynamiek in digitale transformatie projecten is altijd enorm. De business wil "alles, gisteren en gratis". Het team wil het goed uitdenken en uitvoeren. In dat speelveld pak ik graag mijn rol en probeer ik het beste van beide werelden te combineren tot iets waar de klant het meeste waarde aan heeft. 

Way of Working

As agile as they wanna be

Ik heb inmiddels alle varianten wel gehad. Van waterfall tot agile. Van onsite tot offshore. Van part-timers tot een crossfunctioneel team. Van een krijtbord tot Jira. Elk project of programma is maatwerk. De bedrijfscultuur, de manier van werken, de verschillende stakeholders, het team en elk teamlid met zijn/haar persoonlijkheid. 

Mijn uitgangspunt is in ieder geval altijd mens-, waarde- en resultaatgericht werken. Met een helicopter view en oog voor detail. En met de goede focus, flow en fun! 

Digitale_B(r)ouwers.jpg
  • Met het Digitale B(r)ouwers team meer dan 50 features voltooid t.b.v. de digitale transformatie.

  • Migratie van 16 webshops naar 1 oplossing

  • E2E project management voor complexe dealmaking-solution met 7 verschillende leveranciers en meer dan 40 stakeholders.

Cybersecurity binnen Nike EMEA & APLA volledig in de organisatie geborgd en gegroeid van 4 naar 17 specialisten.

 

Honderden risk assessments, compliance audits, application security consultancy en technical recovery assessments uitgevoerd. Variërend van een robot tot het Nike European Logistics Center en verschillende fabrieken. 

IMG_6383_edited.jpg
philips4-1.jpg
Philips_Wordmark-ALI-global_edited.jpg
  • Programma management voor roadmap om de B2C- en B2B-capabilities voor e-commerce/online shops te bouwen en te implementeren. 

  • In 9 maanden 12 projecten en grote change requests  afgerond voor 15 Product Owners uit 4 verschillende domeinen.

bottom of page