top of page

Digital @ Prenatal


Van februari tot mei 2009 heb ik op interim basis gewerkt bij Prénatal met als doel de verdere professionalisering van de digitale activiteiten.


Naast het functioneel beheer van www.prenatal.nl, zijn in korte tijd verschillende wijzigingen doorgevoerd, functionaliteiten toegevoegd, zijn zaken geactualiseerd en is de navigatie verbeterd.


Tevens heb ik advies gegeven hoe de online organisatie het best ingericht kan worden en waar welke taken en verantwoordelijkheden horen te liggen. Ook heb ik een bijdrage geleverd aan de requirements voor de nieuwe webshop en internetsite.


Campagnewebsite

Daarnaast heb ik een project geleid voor een campagnewebsite voor een fotowedstrijd. Van mei t/m juni konden bezoekers vakantiefoto’s van hun baby's plaatsen en stemmen uitbrengen. De website is een groot succes geworden en overtrof alle verwachtingen. In de eerste twee weken trok de website al meer dan 320.000 bezoekers. Uiteindelijk zijn er 3201 foto's geplaatst. 


Irma Gros, Marketing Manager Prénatal:

"Paul ten Donkelaar is pro-actief in het geven van adviezen, initiëren van verbeteringen en houdt ondertussen de site 'draaiend'. Hij heeft zich snel aan de organisatie en werkwijze weten aan te passen." 


Over Prénatal

Prénatal is al 50 jaar een begrip als het gaat om zwangerschap, geboorte en ouderschap. Prénatal is marktleider op het gebied van babyartikelen. Met ruim 800 medewerkers zitten zij door het hele land.

0 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page