top of page

Digital @ Hogeschool van Arnhem en Nijmegen


Van juni 2010 tot maart 2011 heb ik bij de Faculteit Techniek van de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen advies gegegeven op (online) communicatiegebied en een aantal projecten geleid.


Studeer Techniek

Als online aanvulling van een nieuwe folderlijn is een website ontwikkeld. Deze website bevat met name filmpjes en links naar de verschillende opleidingen en andere interessante info.


Filmpjes

De filmpjes gaan over projecten waar techniekstudenten aan hebben gewerkt, zoals bier brouwen bij Bio-informatica, de Shell Eco Marathon en de HAN solar boot. Op deze manier kunnen oriënterende scholieren een goed beeld krijgen wat de verschillende opleidingen inhouden.


Bloggende studenten

Ook heb ik een blog opgezet met door studenten te betrekken. Op dit blog vertellen studenten hun eigen verhaal over hun opleiding, over hun stage, hun ups en downs en over het studentenleven. Bedrijven laten zien welke kansen er voor techniekstudenten zijn in de arbeidsmarkt en alumni vertellen over hun baan.


Leuk overigens dat Carlo Vissers, Student Electrotechniek nog het volgende schreef in een van zijn blogartikelen: "Als afsluiter wil ik nog even Paul ten Donkelaar noemen. Hij heeft zich heel erg ingezet om deze blog voor elkaar te krijgen en hier iets moois van te maken. Het was erg fijn om met hem te werken! Dus bij deze: Paul, dankjewel!"


Social media

Ook zijn de eerste stappen gezet op het gebied van social media. Op twitter zijn er dagelijks tweets te lezen over het reilen en zeilen bij de Faculteit Techniek. Mede dankzij Hans Mestrum is Studeer Techniek inmiddels ook op Facebook en andere social media actief.


Campage

Onder de slogan "Studeer Techniek" wordt er de komende maanden campagne gevoerd op scholen. Voor de campagne is er gewerkt met de studenten die ook bloggen. Zij zullen ook op Open Dagen zijn, zodat scholieren op deze manier een zo'n realistisch mogelijk beeld kunnen krijgen van de opleidingen.


Samenwerking

Naast de toffe HAN collega's is er o.a. samengewerkt met Hans Mestrum, Rob Gieling, Bureau Ketel en Mediacom.


Over de HAN

De HAN behoort tot de best beoordeelde grote hogescholen in Nederland. Vanuit de campussen in Arnhem en in Nijmegen verzorgen zij voor 28.000 studenten 90 bachelor- en masteropleidingen. HAN Techniek bestaat al ruim 60 jaar en heeft 17 verschillende opleidingen. 

1 weergave0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page