top of page

Digital @ Freshheads


Bij Freshheads heb ik in 2012 drie gave projecten opgepakt voor:

  1. Werkspot

  2. Hogeschool Utrecht

  3. Stuworld


"In de korte tijd dat Paul ten Donkelaar bij ons heeft gewerkt, heeft hij ons perfect geholpen met een drietal projecten. Met zijn professionele aanpak en ervaring wist hij snel controle te krijgen op de projecten en een goede relatie op te bouwen met het team en de opdrachtgevers. Jammer dat Paul niet meer in vaste dienst wil werken. We hadden hem graag in ons team willen houden!"

Michiel van Hulst, Operationeel Directeur Freshheads


Werkspot.nl:

Werkspot.nl is in korte tijd uitgegroeid tot de marktleider in Nederland als het gaat om het bij elkaar brengen van vraag en aanbod van klussen in en rond het huis. Opdrachtgevers plaatsen ruim 700 opdrachten per dag; ruim 12.000 vakmannen hebben een abonnement op Werkspot.nl en kunnen bieden op een rijk aanbod aan klussen.  


Hogeschool Utrecht

Hogeschool Utrecht gaf opdracht aan Freshheads tot het uitwerken en uitvoeren van de strategie en het concept voor communicatie rond de verhuizing van de HU uit de binnenstad van Utrecht naar de Uithof. Doelstelling; zoveel mogelijk medewerkers en studenten betrekken bij de totstandkoming van de plannen voor de nieuwe locaties en verbouwingen.


Stuworld.nl

Stuworld geeft studenten en starters de mogelijkheid om, op heldere wijze én voordelig, hun woonruimte, verzekeringen en de inrichting van hun kamer, studio of appartement in één keer online te regelen.


Over Freshheads

Freshheads bedenkt, ontwikkelt, bouwt en beheert websites en mobiele applicaties. Niets meer, niets minder. Met meer dan 30 zijn ze. Ze verzorgen complete trajecten. Hiermee geven ze de online identiteit van haar klanten en de functionaliteit van hun webtoepassingen een extra boost. Het ene team ontwerpt interactieve concepten en zorgt voor een strakke voorkant. Het andere team gaat los op de techniek; zij maken alles kloppend aan de achterkant en passen daarin de laatste ontwikkelingen toe. Wel zo fris!


Januari 2013 is de ‘Emerce 100’ uitgekomen. Dit is een gerenommeerde, jaarlijks terugkerende uitgave van het vakblad Emerce waarin de beste bedrijven uit de E-business worden beoordeeld. Zeg maar rustig de ‘Quote 500’ voor online dienstverleners. In de categorie ‘middelgrote full service internetbureaus’ heeft Freshheads maar liefst 5 sterren behaald op een schaal van 5. Daarmee behoort Freshheads volgens het onderzoek tot de 5 beste bedrijven van Nederland in zijn soort.

0 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page