top of page

8UO? Acht uur overwerken!In 2004 alleen in Groningen en anno 2011 in negen steden, waaronder Apeldoorn. In acht uur tijd werken teams aan verschillende opdrachten voor goede doelen.


De creatieve teams bedenken o.a. huisstijlen, communicatieplannen, websites, reclamecampagnes en andere concepten. Sinds 8UO gestart is in Apeldoorn in 2009 heb ik eraan deelgenomen en met veel plezier samen- en overgewerkt.


In 2009 werkten we voor de Dierenambulance Overgelder. In 2010 namen we Stichting FoodFeelGood onder de loep, gevogld doorde Hollandsche Molen in 2011.


In 2012 deed ik mee als sponsor en mentor waar we werkten voor het goede doel Be-Come. Deze editie was extra speciaal want naast Nederland waren er nog eens 20 landen met totaal ruim 400 creatieven waar #8i2012 werd georganiseerd. Van Rio de Janeiro tot Sydney!


Petra de Keijzer, oprichtster Foodfeelgood:

"Wat is dat heerlijk, om je idee onder de loep te laten nemen door een creatief team die er serieus, professioneel en vol energie & synergie mee aan de gang gaan."


Karin Tabak, PR Coördinator Dierenbescherming OverGelder:

"Persoonlijke benadering, geduld, enthousiasme en professionaliteit waren voor ons belangrijke factoren, waardoor we alles konden vragen wat betreft de verschillende mogelijkheden"

0 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page