top of page

Voorbereidingen Roparun


8 tot en met 10 juni gaan 324 teams deelnemen aan de Roparun. Ik ben trots om deel uit te maken van het Nike Courage team met verschillende collega's uit Europa. Totaal zijn we met 19 renners, fietsers, chauffeurs en coaches begonnen met trainen om ons klaar te maken voor deze episch 520 kilometer uitdaging. 

Naast het trainen zijn we ook druk bezig om geld op te halen voor mensen met kanker.


De Roparun heeft hiervoor een mooi motto: “Leven toevoegen aan de dagen, waar vaak geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven”. Hieronder een aantal opties:

  • Je kunt een donatie doen aan mij via onze Roparun team pagina

  • Voor 2,50€ kun je een lootje winnen, waarmee je mooie prijzen kan winnen, variërend van een auto van mijn oud-werkgever tot grote vakantie-cheques. 

  • Wil je je bedrijfslogo op onze shirt? Neem even contact met me op rondom de opties. 

  • Ik kan je voor alle opties hierboven ook een Tikkie doen. ;) 

  • Ben je in mei toevallig in de buurt van Hilversum? Kom dan even bij Nike EHQ langs bij Starbucks. We hebben dan een speciale Roparun Starbucks coffee: Iced coffee met slagroom en verse aardbeien! 


29 mei: Cake Sale bij Nike. 480 Euro opgehaald!

9 mei: Hardlooptraining met Paula Radcliffe, de snelste marathonvrouw van de wereld!


Over de Roparun

De Roparun is een estafetteloop met startlocaties in Parijs en Hamburg en een gezamenlijke finish in Rotterdam. Een Roparunteam bestaat uit maximaal acht lopers die dus ieder gemiddeld zo’n 65 kilometer lopen oftewel meer dan anderhalve marathon(!).

Daarnaast bestaat een team uit minimaal twee fietsers en nog een aantal mensen in de begeleiding. Denk hierbij aan chauffeurs, verzorgers, cateraars en wegkapiteins. Teams zijn zelf verantwoordelijk voor de invulling van deze taken en gemiddeld bestaat een team uit 25 personen.

Naast de sportieve inspanning, moet er ook een inspanning geleverd worden om geld op te halen voor het doel. Teams doen dit door het organiseren van allerlei acties. Zo zijn de leden van een team verplicht Roparun loten te verkopen waarvan de opbrengst ten goede komt aan het doel. De afgelopen 27 edities van de Roparun is al meer dan 84 miljoen euro opgehaald voor zorg voor mensen met kanker.

0 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page