top of page

Great Wall Marathon deel 3


Yes, visum is ook binnen! De spanning stijgt en die spanning zit consequent in mijn benen. Afgelopen weken weer een paar mooie trainingen gehad. Zo heb ik vorige week een halve marathon gelopen gecombineerd met tien keer een toren bij de Apenheul op en af. Totaal 2600 treden. Als ik dit straks in China doe x2 met een temperatuur x2 zou ik een finishlijn moeten zien op het Yin Yang square...


Gisteren heb ik nog 35 km gelopen, maar dat viel me best tegen vooral de laatste 10 km. Ik liep via weg en bos door Kootwijk, Harskamp, Otterlo en Hoenderloo. 's Avonds nog even gefietst en vermoeid naar Cafe 't Mandje. 


Totaal heb ik nu 699 kilometer getraind. Mijn beoogde doel van 1000 kilometer ga ik niet meer halen, maar het einddoel is voor mij belangrijker en dat is een mooie levenservaring opdoen door met plezier en een paar druppels zweet de Great Wall Marathon uit te lopen. 


Voor mijn verjaardag heb ik een eigengemaakte Marathon Adventskalender gekregen van mijn oudste zoon. Tot de marathon mag ik elke dag een vakje openmaken. In het eerste zaten vier oranje mascottes, in de tweede een kus en de derde een theezakje. Hier kan toch geen cadeau tegenop! 


Over twee weken ben ik bezig met de koffer pakken....0 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page