top of page

Crowdfunding Hopdonders


Mijn marathon uitdaging in Barcelona had ik dit jaar niet aan een mooi Com-passie doel gekoppeld. Daarnaast was ik qua projecten erg druk in 2016 en woonde ik maanden met mijn gezin in een caravan vanwege de verbouwing aan ons nieuwe huis. 


Daarom besloot ik qua Com-passie doel voor iets anders en iets lokaals te kiezen. Ik had daarin twee voorwaarden: er moest duidelijk passie en ondernemerschap naar voren komen. Het werd Hopdonders. 


Twee jongemannen uit Apeldoorn hadden het idee om een bierspeciaalzaak onder de naam Hopdonders te gaan beginnen. Via een bevlogen en professionele crowdfunding actie met een vleugje humor, maakte ze mij enthousiast en besloot ik ze eind juni te gaan steunen. 


Eind juli kreeg ik bericht dat er totaal 110 investeerders waren en ze ruim 81000 Euro hadden opgehaald. Hop hop hop aan de slag! 


N.B.: Inmiddels zijn al bijna een jaar open met en hebben ze zich goed en zichtbaar in het Apeldoornse gevestigd. Check hun site op www.hopdonders.nl of beter nog: ga erheen (Koninginnelaan 69b) en koop er een paar lekkere biertjes. Proost!

0 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page