In mijn tijd bij DaimlerChrysler heb ik voor deze drie mooie Amerikaanse merken veel
projecten uitgevoerd. Naast het management van www.chrysler.nl en www.jeep.nl, heb ik in 2006 www.dodge.nl opgezet.

Dodge werd destijds als nieuw merk op de Nederlandse markt gezet. In 2007 zijn voor ieder merk occasionsites opgezet en is er een behavioral targeting oplossing ge´mplementeerd om meer leads te generen.

Online marketing
Daarnaast is er veel met online marketing gedaan. Een mooi voorbeeld dat voor veel commotie zorgde is de viral van een hond die tegen een Dodge Nitro plast. Ook de Dodge webspecial met 3 verleidelijke dames, die uitnodigen tot het maken van een proefrit, was erg succesvol.

Nieuwe Dodge-website
In de eerste instantie zouden alle merken overgaan naar een Amerikaans content management systeem. Uiteindelijk kon ik de Amerikanen er toch van overtuigen om met een Nederlandse oplossing verder te gaan. Het resultaat daarvan is de in december 2008 gelanceerde nieuwe Dodge-website. Op www.dodge.nl zijn verschillende applicaties ge´ntegreerd, zoals een car configurator, dealerlocator, formulieren en een occasionzoekmachine. 

Jeroen Pecasse, voormalig Manager Marketing Chrysler/Jeep/Dodge:
"Klantgericht, competent, gestructureerd en enthousiasme zijn de woorden die in mij opkomen als ik terugkijk op een jarenlange positieve samenwerking."