Tilburg University

Project   |   27.01.2010

De Faculteit Economie en Bedrijfswetenschappen van de Tilburg University heeft haar onderzoekssite gelanceerd: Econtrack.

Ik heb hiervoor het hele project mogen leiden van de bureauselectie tot de livegang en presentatie aan de Faculteit en het Management Team. Tijdens het project heb ik intensief samengewerkt met interne stakeholders, freelance tekstschrijvers en Freshheads, dat zorg droeg voor het ontwerp en de technische realisatie.

Onderzoek(ers)
Econtrack is dé portal waarop de faculteit haar onderzoek en onderzoekers op een thematische, heldere en toegankelijke manier presenteert. Naast nieuwe onderzoeken bevat Econtrack een overzicht van alle onderzoekers die aan de faculteit verbonden zijn, actuele dossiers, video’s, nieuws, agenda en nog veel meer.

Media
De primaire doelgroep, de media, heeft in de eerste dagen al veel aandacht besteed aan de verschillende onderzoeken van Econtrack. Het FD schreef een artikel over vrouwen aan de top, Z24 schreef een artikel over privé-beleggers, de Telegraaf en nu.nl over het bonusbeleid voor topvrouwen. Ook de decaan heeft er in zijn blog over geschreven. 

Margreet Punt, hoofd afdeling communicatie Faculteit Economie en Bedrijfswetenschappen, Tilburg University:
"Paul ten Donkelaar heeft in een zeer korte tijd een geweldige prestatie geleverd. Twee sites die staan als een huis. Beide projecten zijn van A tot Z begeleid, op een zelfstandige, professionele en doortastende manier. Op alle fronten was sprake van absolute synergie."

Twee andere projecten die ik in opdracht van Tilburg University heb gedaan zijn voor de opinie-site Me Judice en Onderzoeksinstituut CentER.