Me Judice - Economen in Debat

Project   |   28.12.2009


22 december 2009 is de opiniesite
Me Judice online gegaan. Ik werd gevraagd om het complete traject te verzorgen, van de bureauselectie tot het volledige project management. 

Nieuw design en nieuwe techniek
Naast een volledig nieuw design is er ook voor een andere CMS oplossing gekozen. Na een pitch te hebben gedaan, werd het Freshheads die het ontwerp en technische realisatie ging doen. De website heeft een meer blogachtige stijl gekregen met verschillende nieuwe functionaliteiten. Vanuit de homepage kun je de artikelen filteren op auteur, onderwerp en jaar en sorteren op datum plaatsing en meest bekeken. Ook de zoekfunctie is verbeterd en er is een mobiele versie beschikbaar. Maandelijks wordt er een nieuwsbrief verstuurd en voortaan is Me Judice ook te vinden via www.mj.nu en www.economenindebat.nl

Ben Vollaard, Hoofdredacteur MeJudice.nl:
"We zijn nog elke dag blij met de vernieuwde website. Paul pakte deze uitdaging vanaf dag een aan. Voor ons was het alsof alles vanzelf ging. De site was op tijd klaar en onze lange lijst met wensen voor de nieuwe site waren vervuld." 

Over MeJudice
De website is in mei 2008 opgericht door Kees Koedijk en Harry van Dalen van de Tilburg University. Zij maken samen met Ben Vollaard, deel uit van de hoofdredactie. Vrijwel dagelijks verschijnen er nieuwe artikelen op Me Judice, van vele topeconomen. Elke week verschijnt er een nieuwe video.

Me Judice werkt samen met een aantal mediapartners, zoals NRC Handelsblad en Z24.nl. Ook verschijnen er regelmatig artikelen van Me Judice in landelijke en regionale dagbladen, en worden auteurs veel gevraagd om op te treden op radio en televisie.