Presentaties bij Achmea en Prospectory

Passie   |   27.08.2009


Periodiek organiseert Achmea ism IBM een kennislunch. Primair gaat het om kennisdeling, kennisverdieping en ervaringen uitwisselen. In augustus gaf ik een presentatie over web content management.

Eind mei organiseerde Prospectory voor de 7e keer de AutoWeb-bijeenkomst voor alle internetverantwoordelijken van alle auto-importeurs. Naast presentaties van Sophus3, Pon en iPerceptions gaf ik een presentatie over online marketing, campagne- en website management.

Heeft u interesse om eens van een andere kant te horen over ervaringen rond internet en online marketing projecten? Of wilt u wellicht een keer klankborden? Neem dan contact met mij op.

Maikel Mardjan, Infra Applicatie Architect, Achmea
"Paul ten Donkelaar is een begenadigd spreker die moeiteloos een zaal meeneemt op ontdekkingsreis door de wereld van internet en marketing."

Brian de Mello, Directeur, Prospectory
"Het is altijd prettig om iemand als Paul als spreker op het programma te hebben staan; niet alleen vanwege zijn inhoudelijk-deskundige presentatie, maar ook om de manier waarop hij het publiek betrekt bij zijn verhaal."

 

 


"Love the life you live,

live the life you love"

Bob Marley