1550 Euro voor Stichting Opkikker

Com-Passie   |   21.03.2010


Dankzij 47 donaties van familie, vrienden en relaties is er maar liefst 1550 euro gedoneerd n.a.v. het volbrengen van de Tokyo marathon. Zaterdag 20 maart was ik door Stichting Opkikker uitgenodigd om de cheque te komen overhandigen.

Na een concert van Jeroen van de Boom heb ik de cheque aan Ruud Sliphorst, directeur van Stichting Opkikker, overhandigd. Dit concert was samen met een buffet de afsluiting van een Super Opkikkerdag voor 56 gezinnen. Ook de burgemeester van Zeewolde, actrice Vreneli van Helbergen en vele vrijwilligers van o.a. de brandweer, politie en marine waren aanwezig.   

Ik vond het super om te zien met hoeveel passie de vrijwilligers zich inzetten en hoeveel plezier de gezinnen hadden met de vele activiteiten. Een stichting met mensen die het hart op de goede plek hebben. Respect!

Opkikkerdagen
Stichting Opkikker werd in 2009 in de gelegenheid gesteld voor ruim 1000 gezinnen een Opkikkerdag te mogen organiseren. Hiervan zijn er ruim 200 individuele Opkikkerdagen. De andere gezinnen zijn uitgenodigd voor één van de Super Opkikkerdagen. Dit zijn Opkikkerdagen waarbij er 50 gezinnen tegelijk hun eigen persoonlijke Opkikkerdag krijgen.