Gave Dingen Doen in Klein Berlijn

Com-Passie   |   25.01.2013

Het is alweer even geleden dat de eerste Gave Dingen Doensessie in Apeldoorn plaatsvond, namelijk 24 oktober. In december was er nog een speciale sessie tijdens de CvJO relatieavond bij de Rabobank. Maar een nieuw jaar, nieuwe kansen en ook nieuwe GDD sessies in 055.

27 februari gaan we de 1e Gave Dingen Doensessie weer houden. En erg tof om nu al te melden, is dat we de sessie gaan doen bij Klein Berlijn! Jeanine heeft bij de 1e GDD sessie haar idee over Klein Berlijn gepitched en inmiddels is haar droom een mooie realiteit. Check http://www.facebook.com/kleinberlijnapeldoorn

Dus heb je weer zin in een zinderende, laagdrempelige creatieve avond? Meld je dan aan voor de sessie van 27/2 als pitcher of als deelnemer.

Pitcher worden?
Heb je een idee hebt dat al heel lang in je hoofd zit, maar loop je telkens vast en weet je niet welke stappen je moet nemen om te veranderen (bijvoorbeeld de stap naar ondernemerschap, een idee, een droom of een plan op een ander gebied)? Neem dan uiterlijk 7 februari contact op via apeldoorn@gavedingendoen.nl

Deelnemen?
Lijkt het je wat om als deelnemer mee te doen, dan ben je van harte welkom en kun je jezelf aanmelden via het formulier.
Locatie/tijdstip?

Gave Dingen Doen Apeldoorn kan rekenen op de gastvrijheid van Klein Berlijn aan de Hoofdstraat 34 in hartje Apeldoorn. Je bent welkom vanaf 19.00 en het zal tot ongeveer 22.30 duren. Uiterlijk 1 week voor de sessie maken wij bekend wat het programma van de avond wordt.

Gave groeten,
Paul en Sandra

PS: Kijk vooral ook eens op www.gavedingendoen.nl voor nog veel meer sessies in andere plaatsen!