5 jaar hoogtepunten Com-firm

Com-Firm   |   01.01.2014


Op de 1e dag van 2014 was het al weer 5 jaar geleden dat ik met Com-Firm ben gestart als zelfstandig professional, CEO, eenmanspitter, interimmer of hoe je het ook wil noemen. Ik begon in hartje kredietcrisis met een rood saldo en pas 8 maanden in de nieuwe functie van vader. Best pittige omstandigheden, maar er was geen weg meer terug....

5 jaar verder en helaas is de crisis er nog. Ik hoop voor iedereen dat de crisis in 2014 tot een einde komt. Ik ben gelukkig zelf uit de rode cijfers en inmiddels mag ik mijzelf met twee top mannekes een ervaren en trotse papa noemen. Als we het overigens over kleuren hebben, zijn een paar bruine haren wel iets grijzer geworden, maar met grijsheid komt wijsheid. ;)

Het was in ieder geval één grote vijfbaan attractie waar ik in heb gezeten vol dynamiek en verandering. Ik deel graag de hoogtepunten met je:

Com-Firm hoogtepunten 


Vanuit Com-Firm heb ik in die 5 jaar voor vele opdrachtgevers verschillende mooie (online) communicatieprojecten gedaan: 




Com-Passie hoogtepunten


Vanuit maatschappelijk oogpunt heb ik met Com-Passie zeer mooie hoogtepunten gehad. Allereerst natuurlijk het zoeken van de fysieke en emotionele grenzen met de 4 uitdagingen die ik heb gedaan:







En ook:



 
  • Vakinhoudelijk heb mijn Prince2 en Scrum master certificeringen gehaald en ook verwoede pogingen gedaan om op andere gebieden meer te leren zoals Aziatisch koken, faciliteren/co-creëren en fotograferen.
  • Twee van mijn andere favoriete hobby's heb ik gelukkig ook veel kunnen doen: reizen en (uit) eten. Of het nu een weekendje naar Westervelde is of een reis in Japan, patat met snacks of een sterrenrestaurant, ik vind het allemaal heerlijk en te gek. Gezellig met familie, vrienden, collega's en andere relaties bijpraten, genieten, leren en ontdekken. 
  • Ik heb ook nog twee keer de rol van ceremoniemeester mogen vervullen (pfoehhhh....). De eerste keer was in Frankrijk met 14 nationaliteiten met als bruid een Russische vriendin en als bruidegom een Amerikaan. Where two cultures meet...De tweede keer was van mijn zusje en zwager. Bij beide huwelijken heeft de synergie goed zijn werk gedaan, want de wereld is inmiddels twee mannekes rijker. Op de laatste aanwinst ben ik speciaal trots, want dat is mijn neefje, Lev. Hij is vorig jaar geboren op dezelfde dag als Einstein en zijn oom Paul!
  • En als laatste natuurlijk het allergrootste hoogtepunt: onze twee mannekes! Vijf jaar geleden was de ene net acht maanden en de andere zat nog deels bij papa en deels bij mama. ("It's all about synergy" blijft bij dit proces het best van toepassing:)) Hoe zij zich in die vijf jaar hebben ontwikkeld, is geweldig. Van brabbelende, poepende gnoompjes tot bijdehante "dat kan ik zelf al papa" mini-me's. De meest recente anekdote waar ik goed om moest lachen, was toen onze oudste naar een meneer wees met een misvormd gezicht en wij als ouders zeiden dat je niet mag wijzen. Waarop hij zegt met een boos gezicht: "waarom heb ik dan een wijsvinger?"






Ik kijk met trots en veel plezier terug op de afgelopen vijf jaar. Ik kijk in ieder geval weer uit naar de volgende jaren en hoop weer met vele toppers mooie projecten te mogen doen en uitdagingen te mogen aangaan, veel te leren, veel te doen, veel te geven, veel te sporten, veel te delen, maar ook niet te vergeten dat weinig soms ook veel kan zijn. Kwaliteit-tijd ofwel kwalitijd! Just do-be it!


GROTE DANK AAN IEDEREEN MET WIE IK HEB SAMENGEWERKT DE AFGELOPEN VIJF JAAR!!!!!:

Alle toppers bij Philips, Freshheads, Prenatal, Chrysler, Jeep, Check Your Process, Tilburg University, CentER, Raadgevers Kuijkhoven, Automotive Center of Expertise, Hogeschool van Arnhem en Nijmegen, Wensink, Hogeschool Rotterdam, Fontys, Hogeschool Utrecht, Werkspot, Stuworld, BRP Internet, Redmatters, Link Design, Centrologic, Revenew, Nice Design, Xpos, Vierkant Ontwerp, NewICTea, Entopic, 8 uur overwerken, Gave Dingen Doen, SASDI, Global Project Performance en iedereen die ik de afgelopen vijf jaar heb leren kennen en meest belangrijk mijn eigen big 5: Tosca, mijn mannekes en mijn oudjes.