10 jaar Com-Firm

Com-Firm   |   01.01.2019

Allereerst bedankt! Bedankt dat ik met je heb mogen werken en van je heb mogen leren!

10 jaar geleden! 1 januari 2009 startte ik mijn avontuur als zzp-er. Na een gave periode bij Mercedes-Benz dook ik in het diepe. Spannend en eng tegelijk. 

En nu 10 jaar later.... hard gewerkt, veel geleerd, veel gereisd, geinspireerd, moe, voldaan, vol energie, gefrustreerd, weer een nieuwe dag, nieuwe kansen, geslaagd, gefaald, het verschil willen maken, verandering brengen, trots, nooit saai.

In deze 10 jaar heb ik met professionele mensen mogen werken aan uitdagende digitale projecten voor verschillende organisaties. Momenteel met veel plezier bij Nike

10 jaar geleden kon ik net 5 km lopen en nu heb ik er inmiddels 6 marathons op zitten, waaronder de Great Wall Marathon in China. Op naar in ieder geval de 10!

Ik word vooral erg blij als ik terugdenk aan de bijzondere ontmoetingen in Zuid-Afrika en Senegal tijdens het renoveren en bouwen van de scholen. 

Het delen van kennis was ook fantastisch. De verschillende co-creatie sessies vanuit Gave Dingen Doen, waaronder het geslaagde Zwitsallab Experiment

Ook het geven van een aantal gastlessen en de interactie met kinderen en studenten gaven mij veel energie. 

En tenslotte natuurlijk mijn familie. 10 jaar geleden was onze oudste nog geen 1 jaar oud en in 2011 kwam de jongste naar Planeet Aarde. Vandaag ben ik alweer 12,5 jaar getrouwd met mijn maatje. 

Ik kijk uit naar de volgende jaren. Ik heb nog geen doelen gesteld, maar het gaat in ieder geval niet saai zijn. Wordt vervolgd. 

Paul 10 Donkelaar 

 

Reacties

Reageer
Missie: 

Com-Firm: Waarde toevoegen aan bedrijven op het vlak van digital project management.

Com-Passie: Maatschappelijk een relevante bijdrage leveren.


"Love the life you live,

live the life you love"

Bob Marley


"No Human is Limited"

Eliud Kipchoge